Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με το χορογράφο Τάσο Μπεκιάρη ο οποίος θα διδάσκει φέτος, το μάθημα του Lyrical Dance

 

Βιογραφικό σημείωμα:

Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Σε ηλικία 4 χρονών ξεκινά ενόργανη γυμναστική και σε ηλικία 15 ετών ξεκινά χορό. Εκπαιδεύεται σε διάφορα είδη χορού όπως jazz, contemporary jazz, hip hop, musical, καθώς και σε τεχνικές σύγχρονου χορού όπως release, Limon από διακεκριμένους καθηγητές του χώρου. Παρακολουθεί κύκλους σεμιναρίων πάνω στο Dance Therapy και τη Χορολογία με τους Ζωή Πανερίτη και Κάτια Σαβράμη, αντίστοιχα.

Από το 2004 έως σήμερα διδάσκει Hip Hop και σύγχρονο χορό σε ανώτερες επαγγελματικές και ερασιτεχνικές σχολές μπαλέτου, καθώς και σε studios χορού, ενώ παράλληλα παραδίδει κύκλους σεμιναρίων σε πολλές περιοχές της χώρας.

Έχει συνεργαστεί, επί σειρά ετών, με την Γεωργία Κωνσταντίνα Ατζάμπου για την εκπόνηση ερευνητικών project, που αφορούν την απεικόνιση του χώρου και ειδικότερα σε επιστημονικό πεδίο «Αρχιτεκτονική – Σχεδιασμός Χώρου», στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος του τμήματος της Αρχιτεκτονικής Σχολής, του Ε.Μ.Π.

Το 2015 λαμβάνει μέρος με Εθνική Ελληνική Συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Σκηνογραφίας και Θεατρικής Αρχιτεκτονικής της Πράγας (The Prague Quadrennial of Performance Design and Space, PQ 2015), στο πλαίσιο της διαγωνιστικής Ενότητας των Εκπαιδευτικών Τμημάτων (Student).

Ως χορευτής και χορογράφος έχει συνεργαστεί με την ομάδα L.A.G για 3 χρόνια στη Νέα Υόρκη καθώς και τη Χορόνδε της Μαρίας Λάζαρη στα πλαίσια του Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων.

Έχει λάβει μέρος ως κριτής αγώνων χορού σε ομοσπονδίες στην Ελλάδα, και στο εξωτερικό, με τελευταία συμμετοχή το 2015 στο εφηβικό Grand Prix της Ρωσίας.

Το 2012 ιδρύει την ομάδα LOAD Dance Company.

Το 2013 σκηνοθετεί και χορογραφεί την παράσταση «Ανασφάλλω» στο θέατρο ΑΡΓΩ σε σύλληψη δική του και κείμενα της Χριστίνας Μητροπούλου. Την ίδια χρονιά δέχεται πρόσκληση από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και παρουσιάζει την παράσταση «Ανασφάλλω – revised», ανανεωμένη μορφή της αρχικής.

Το 2016 σκηνοθετεί και χορογραφεί τη «Μπαλάντα της φυλακής»  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μια χοροθεατρική παράσταση του ομώνυμου δίσκου του συγκροτήματος  Kollektiva.

Το 2016, μετά από εξάμηνο σεμιναριακό κύκλο σύγχρονου χορού, θεατρικής έκφρασης και ψυχοδράματος, παρουσιάζει το project «Άνθρωπος Χ Ψ» σε χορογραφίες δικές του και κείμενα της Ελευθερίας Μοναστηράκη στο θέατρο ΑΡΓΩ.

Το 2017 σκηνοθετεί και χορογραφεί την παράσταση «Στίζω» με τη LOAD Dance Company, στο θέατρο ΑΝΕΣΙΣ.

Το 2018, σκηνοθετεί και χορογραφεί την παράσταση «ΕΠΙ_ΣΚΕΨΗ», εμπνευσμένη από τη «χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Charles Dickens, μετά από ένα πολύμηνο εκπαιδευτικό σεμινάριο, στο θέατρο ALTERA PARS.

Την ίδια χρονιά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σαλώμη» του O. Wilde σε σκηνοθεσία-χορογραφία Σταύρου Λίτινα, ερμηνεύοντας το ρόλο του βαπτιστή Ιωάννη, στο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (σκηνή ΡΕΞ – Μ.Κοτοπούλη).

Το 2019 παίρνει μέρος ως χορευτής στο μουσικοθεατρικό έργο των Ρέππα – Παπαθανασίου «Το Δικό μας σινεμά», σε χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού, στο θέατρο ΑΛΣΟΣ.

Το 2019 ιδρύει το LOAD Dance School.

To 2021 εμπνέεται το «ROOM», το 1Ο φεστιβάλ χοροθεάτρου της Αθήνας, το οποίο διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία το 2022, ως καλλιτεχνικός διευθυντής, στο θέατρο ARROYO.

Το 2021 προτείνει μια μέθοδο που την ονομάζει «LC» και στοχεύει στην εξερεύνηση του «χορευτικού» σώματος. Με αφετηρία το σύγχρονο χορό και αντλώντας πληροφορίες από το χοροθεατρικό πεδίο, στοχεύει σε μια νέα/εναλλακτική προσέγγιση της παραστασιακής διαδικασίας. Μια εξατομικευμένη βιωματική οδό που αξιοποιεί τα προσωπικά στοιχεία του χορευτή και τις υποκειμενικές του δυνατότητες. Μετά από ένα ετήσιο σεμινάριο που έχει ήδη ολοκληρωθεί, πρόκειται να παρουσιάσει φέτος το χειμώνα, τη νέα του παράσταση στο θέατρο ARROYO.