ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είναι η πρώτη σχολή χορού της Αθήνας που ασχολείται αποκλειστικά με το flamenco. Ιδρύεται το 1992 από το Σταύρο Λίτινα και το δάσκαλο του Carlos. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα γίνεται το κέντρο συνάντησης σπουδαίων καλλιτεχνών από το διεθνή χώρο. Από τις τάξεις του ξεπηδούν χορευτές και δάσκαλοι που με τα χρόνια γράφουν τη δική τους σημαντική ιστορία.

PASO FUERTE: Στο πλαίσιο της συνεχούς αναζήτησης γύρω από τις νέες τάσεις που αναπτύσσονται και επικρατούν στο flamenco, το ARROYO NUEVO φιλοξενεί φέτος 3 νέoυς χορευτές/τριες, χορογράφους και δασκάλους/ες χορού που τα τελευταία χρόνια ζουν και εργάζονται στη Σεβίλλη ενώ παράλληλα δραστηριοποιούνται στο διεθνή χώρο. Το νέο πολυπρόσωπο εκπαιδευτικό μοντέλο που προτείνεται, στοχεύει στην ταχύτερη διαμόρφωση του προσωπικού χορευτικού ύφους των μαθητών.

ARROYO más: Παράλληλα εγκαινιάζεται ένα πρόγραμμα yoga, pilates κ.ά., που στοχεύει στην ισορροπία και την ελαστικότητα του σώματος, συνδυάζεται ιδανικά με τα μαθήματα χορού αλλά λειτουργεί και αυτόνομα.